fredag 9 januari 2009

Sexuella övergrepp mot djur?

På statsvetenskapliga institutionen är det ganska populärt att affischera. Idag så uppmärksammade jag och Sara en affisch som uppmanade oss till att demonstrera den 10:e december förra året. Det var inte en organisation som förespråkade tidsresor som hade satt upp den, men det var däremot en organisation som är emot sexuella övergrepp mot djur!

Vem pysslar egentligen med sådant? Varför vill man förgripa sig på den underbart söta golden retrievervalpen som är frontfigur för hela rörelsen? Vad är det som säger att djuren är emot sex? Hundar juckar ju allt de ser, vare sig det är människa, djur eller stubbe...

Förklaringen låg där, naken och rykande het. Det är djuren som systematiskt våldför sig på oss människor!

När man kollar google finns det 18.800 länkar om hundar som juckar! Det finns närmare 3 000 länkar om kaniner som gör samma sak! Sara, som jag hade den här diskussionen med, tog upp ett gripande exempel som hon själv varit med om. När hon besökte en vän fick hon snällt ta på sig en gummihandske för att familjens kanin skulle få jucka av sig mot Saras hand, denna ritual behövde familjen genomföra en gång varje dag, annars blev det hus i helvete! Denna kanin höll alltså den stackars familjen som slavar under piskan av sin enorma sexdrift.

Mina egna erfarenheter involverar oftast hundar som försöker jucka mitt ben, detta blir extra jobbigt när det är en stor hund som med kraft kan välta omkull dig och på så sätt ha än större möjligheter att genomföra de sexuella övergreppen!

Jag har även mina funderingar på huruvida iglar utför systematiska gruppvåldtäkter, men då skulle "kort" inte längre vara tillämpligt på denna blogg.

4 kommentarer:

  1. Det handlar ju snarare om med vilken rätt vi kan bestämma om djuren vill ha sex med oss, om ett djur vill ha sex med dig kan du döda djuret eller vifta bort det (förutsatt att du inte blir våldtagen av en elefant eller isbjörn!) men om du vill ha sex med ett djur är denne snarare försvarslös! men eftersom man inte kan veta om djuren lider av att människor har sex med dem, är detta inte heller olagligt, därför kan du käre Jacob skaffa dig en sexslav i form av en hund om du känner för det. Hörde för övrigt om någon som berättade om ett pensionat i Sverige någonstanns dit man kunde åka och ha sex med djur, det blev främst uppmärksammat när grannarna började klaga på att gästerna inte kunde styra sina lustar och våldtog Deras hästar istället!

    SvaraRadera
  2. Hur mycket ironi är den här bloggen? vilken nivå ska vi lägga oss på?

    SvaraRadera
  3. Max, du kan nog ha en poäng i att ironi kanske inte hör hemma här! Jag får utvärdera och återkomma...

    SvaraRadera
  4. Vill bara påpeka att det finns en lag mot att skada djur.

    SvaraRadera